Du, Dem og Stråmanden

Vis stort billede Tilføj
Du, Dem og Stråmanden

93,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vi diskuterer på livet løs på de sociale medier. De andre er idioter, og selv moderate politikere brødføder ekstremisters had til hinanden. En dag springer en bombe i en opgang på Nørrebro.
Fire år senere forskanser vi os i grupper, der er defineret af politiske holdninger eller religiøse og nationale tilhørsforhold. Vi føler os alle truede og retfærdiggør den ene voldshandling efter den anden som selvforsvar. Vi udstiller de andres idioti ved hver en given lejlighed, mens nogle ganske enkelt tæver løs på hinanden.
Efter syv år er Danmark delt ind i små enklaver, der kun bebos af ligesindede: muslimer, nationalister, dyreværnsforkæmpere, ateister eller liberalister. ”De hårdhændede” udkæmper voldsomme kampe, og politikerne forsøger at balancere landet mellem krig og samtale.
En lokalpolitiker, en debattør, en aktivist, en ung musiker, en nationalist, en minister og tre meget forskellige muslimer. Alle almindelige danskere trækkes de på hver deres måde ind i en politisk kamp, hvor det bliver sværere og sværere at forstå hinanden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Andreasen Weimann
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originaltitel: Du, Dem og Stråmanden
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Saxo Publish
Udgivelsesdato: 13 Dec 2015
Oplagsdato: 13 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740914177

Sprog

Dansk