Drømmeland - Selvhjælpsbog til en ængstelig nation

Vis stort billede Tilføj
Drømmeland - Selvhjælpsbog til en ængstelig nation

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Drømmeland

Selvhjælpsbog til en ængstelig nation

Først et sandt økonomisk mirakel så det totale krak. Der er vist noget råddent i det islandske samfund!

Hvad sker der i Island? En nation der var koloniseret af Danmark i 600 år? De læser ikke bare deres gamle vikingesagaer men også Milton Friedmans økonomiske teorier og beslutter sig for igen at blive et vikingeimperium. De køber Magasin du Nord Sterling og mere til.

Hvad sker der når man har et af verdens smukkeste naturområder? Ingeniører laver beregninger af hvor store mængder energi man kan skaffe sig hvis man udnytter landskabets naturlige vandkraft. Og hvis nationen er for lille til selv at klare den nødvendige udplyndring så sender man tilbud ud til globale selskaber uanset hvem de er og hvor dårligt ry de har. Det skete i Island og der sker nu i Grønland.

Og hvad sker der når internationale banker beslutter at kanalisere milliarder af dollar gennem netop privatiserede banker og fortsætter med at gøre det velvidende at pengene har skabt en lille elite af milliardærer. Man får private jetfly overdådige parties og en masse sjov det største boom og den største nedtur i den finansielle verdenshistorie.

Andri Snær Magnason (født 1973) er en af Islands mest læste forfattere. Han har skrevet digte noveller børnebøger og science fiction. Drømmeland skabte kolossalt røre i hjemlandet da den udkom. Den kickstartede debatten om forvaltningen af Islands dyrebare råstoffer og forudså Islands økonomiske krise. Men dybest set handler bogen om en lille nations selvopfattelse og identitetskrise.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andri Snær Magnason
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 171 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 631 g
Udgivelsesdato: 08 Dec 2009
Oplagsdato: 08 Dec 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779733602

Sprog

Dansk

Drømmeland - Selvhjælpsbog til en ængstelig nation Tiderne Skifter