Det politiske superbrand

Det politiske superbrand Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vi lever i en tid, hvor medierne i stigende grad har fokus rettet mod personer. For de folkevalgte betyder det, at det ikke længere er nok 'bare' at være en god og driftsikker politiker. For at opnå vælgernes gunst må de arbejde med at forme det billede, som offentligheden skal have af dem; nutidens politiker må kort sagt udvikle sig til et brand.
Det politiske superbrandopstiller seks parametre, som ligger til grund for en politikers brand value: synlighed, strategisk kommunikation, politisk håndværk,visioner, troværdighed og karisma. Desto bedre en politiker behersker disse seks områder, jo tættere er den pågældende på idealet for fremtidens toppolitiker: det politiske superbrand.
Med baggrund i de seks parametre analyserer Det politiske superbranden håndfuld danske politikere og sætter tal på deres brand value. Vi møder etablerede politikere som Villy Søvndal (SF), Connie Hedegaard (K), Lars Løkke Rasmussen (V), Lene Espersen (K) og Pia Kjærsgaard (DF), kommende stjerner som Mette Frederiksen (S) og Johanne Schmidt-Nielsen (E), en nyligt afgået statsminister - og får inspiration fra udlandet i skikkelse af USA’s præsident Barack Obama.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Mads Christian Esbensen / Bo Bredsgaard Lund
Sideantal: 331
Sprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Børsens Forlag
Udgivelsesdato: 26 Aug 2009
Oplagsdato: 11 Aug 2009
Varefakta
Reference

b-9788776644413

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk