Det nye Ægypten

Vis stort billede
Det nye Ægypten

549,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det nye Ægypten er en indsigtsfuld og personlig beretning om verdens mest imponerende land og de mange problemer, det aktuelt befinder i politisk, økonomisk og demokratisk. Bogen går i substansen på Vestens pres på landets politiske udvikling og gør sig fri af enhver form for berøringsangst, når de sædvanlige meningsdannere bliver udfordret på kontroversielle emner!
Sideløbende med udredningen af aktuelle besværlige politiske processer nationalt som internationalt vælter Allan Vendeldorf historien ud på gulvet og fortæller den om igen, men fri af øjeblikkets fordomme, hensyn, sympatier og antipatier. Det åbner for nuancerede, forklarende perspektiver på en række forhold, når der trækkes tråde mellem nutidens kompleksitet og Ægyptens urgamle historie.
Undervejs er Det nye Ægypten krydret med veloplagte anekdoter, indblik og sidehistorier om stort og småt, der lidt efter lidt folder sig ud som små vigtige brikker til forståelse af helheden.
Flere emner bliver angrebet fra forskellige indfaldsvinkler og bliver til en samlet vifte af forskellige indtryk af et land, dets folk og kultur, hvorfor Det nye Ægypten vil stå tilbage blandt samtidens mest velunderbyggede litteratur om Ægyptens vej igennem en umulig politisk balancekunst, der ser ud til at lykkes …
Redaktion: Tjørneby Kommunikation
360 sider ill. (sort-hvid/farve)
Vejl. udsalgspris: 549,95 kr.
Udgivelsesdato: 2. februar 2010

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Allan Vendeldorf
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 170 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 1499 g
Udgivelsesdato: 27 Dec 2009
Oplagsdato: 28 Dec 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776914844

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk