Det konservative svigt

Vis stort billede Tilføj
Det konservative svigt

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det Konservative Folkeparti har svigtet og er blevet til Dansk Folkeparti version 2, mener Peter Norsk, tidligere medlem af partiet og hovedbestyrelsen.
Væk er de konservative idealer. Fremmedhad, nedsættende omtale af religiøse mindretal, et forbudssamfund uden lige i danmarkshistorien, verdens største offentlige sektor samt verdensrekord i skattetryk er i direkte modstrid med konservatismen.
>>Denne bog er skrevet, fordi jeg er konservativ. Det har jeg været hele mit liv, og det bliver jeg ved med at være. Jeg meldte mig ind i Det Konservative Folkeparti i februar 1975. Den 25. juni 2010, kl. 18.25, meldte jeg mig ud<<, siger Peter Norsk.
I bogen redegør Norsk gennem egne oplevelser for, hvordan uduelige ledere og tillidsfolk har ødelagt Det Konservative Folkeparti, og hvordan løgn, bagvaskelse, manipulation, trusler og jævnlige brud på de almindelige demokratiske spilleregler blev hverdagskost under Lene Espersens ledelse.
Bogen er en glimrende illustration af, hvordan magtfuldkommenhed gradvist korrumperer partiledere, som kun tænker på egen position og ministerbiler, og på hvordan følgagtighed og fejhed hos ledende partitillidsfolk fører et parti mod afgrunden.
Og som Peter Norsk pointerer: >>Mange af mine tidligere partikolleger vil opfatte bogen som hævn. Sådan ser jeg ikke på det. Mit formål med bogen er alene at få K gjort konservativt igen<<.
Peter Norsk var medlem af Det Konservative Folkeparti i 35 år og medlem af hovedbestyrelsen fra 2002-2010. Endvidere har han været opstillet til Folketinget, til kommunalbestyrelsen, til regionsrådet og til Europa-Parlamentet. Han er i dag bosat i Houston, Texas, USA, hvor han arbejder som forsker hos NASA.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Norsk
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 142 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 407 g
Udgivelsesdato: 04 Sep 2011
Oplagsdato: 04 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180244

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk