Da spin erobrede Danmark

Vis stort billede
Da spin erobrede Danmark

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Interessen for spin er kolossal i Danmark. Den politiske dækning handler om det, der skrives portrætter om spindoktorerne som mørkets fyrster og spin er sågar blevet søndagsunderholdning med ’Borgen’. Men det er de færreste, der kender historien om, hvordan spin kom til Danmark, hvordan det praktiseres, og ikke mindst hvilken indflydelse det har.

I bogen, der er sin første af sin slags, skildres det, hvordan Fogh som den første statsminister satte nye standarder for politisk kommunikation, og hvordan hans efterfølgere fortsat arbejder med spin som en central del af den politiske dagligdag. For første gang tager kapaciteter som blandt andre Alastair Campbell, Henrik Qvortrup, Søs Marie Serup og Peter Mogensen læseren med ind i spin-maskinrummet og fortæller historierne om de mest markante og dramatiske politiske sager og overvejelserne bag dem. På samme vis bidrager nogle af Christiansborgs mest erfarne reportere som Ask Rostrup, Kaare R. Skou, Hans Mortensen og Bjarne Steensbeck med deres del af fortællingen om, hvordan gik til, da spin erobrede Danmark.

Anders Agner Pedersen (f. 1985) er uddannet journalist. Dækkede gennem flere år dansk politik, blandt andet for Altinget. Udgav i 2011 bogen ’Kennedybrødrene’.Jens Aagaard (f. 1963) er uddannet journalist. Var i knap ti år tilknyttet Ekstra Bladets Christiansborg-redaktion, hvor han dækkede en lang række større politiske sager, herunder folketingsvalgene i 1998, 2001 og 2005, efterlønssagen og Farum-sagen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Aagaard / Anders Agner Pedersen
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 126 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 246 g
Udgivelsesdato: 22 Jan 2013
Oplagsdato: 22 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771372502

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk