Bidrag til kritik af den politiske vidensøkonomi

Vis stort billede Tilføj
Bidrag til kritik af den politiske vidensøkonomi

148,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bidrag til kritik af den politiske vidensøkonomi præsenterer en samling kritiske tekster om den såkaldte vidensøkonomi, som har været hyldet som det nye vækstområde for den postindustrielle kapitalisme. Teksterne viser, hvordan denne økonomi ikke alene udbytter vores kroppe, men også vores følelser, vores indlevelse, vores omsorg og vores seksualitet i dens vedholdende jagt på profit. Teksterne viser også, hvordan vi kan dæmme op for denne udbytning gennem forskellige modstandsformer, som blokerer eller angriber vidensøkonomiens semiotiske kredsløb.


Michael Hardt: Affektivt arbejde Franco “Bifo” Berardi: Skizo-økonomi Kathi Weeks: Livet inden for og imod arbejde. Affektivt arbejde, feministisk kritik og post-fordistisk politik Claire Fontaine: Menneskelig strejke inden for den libidinale økonomis domæne Stewart Martin: Den menneskelige kapitals pædagogik Colectivo Situaciones: Om den aktivistiske forsker George Caffentzis: En kritik af vareliggjort uddannelse og viden (fra Afrika til Maine)
Redigeret af og med en indledning af Jakob Jakobsen
Jakob Jakobsen er billedkunstner og aktivist. Han var med til at grundlægge det Fri Universitet i København i 2001, som blev ulovliggjort i 2010 af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling som et led i statens indsat for at kontrollere det vidensøkonomiske marked. Han har medvirket på en lang række udstillinger verden over, senest den 31. Biennale i Sao Paulo, som stadig er aktuel.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kathi Weeks / Franco “Bifo” Berardi / Michael Hardtl / M.Fl
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Forord af: Jakob Jakobsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nebula / Antipyrine Distribution
Bredde: 141 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 288 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2014
Oplagsdato: 31 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799365173

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Bidrag til kritik af den politiske vidensøkonomi Nebula / Antipyrine Distribution