Bekendelser fra en kulturkristen muslim

Vis stort billede
Bekendelser fra en kulturkristen muslim

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fra koranskole i Syrien over kulturchok på Istedgade i 1970’erne til politiker med det arabiske ord for ”Demokrati” tatoveret på armen. Naser Khaders rejse har været lang – og netop derfor er han en kendt og vægtig stemme i debatten om integration, indvandring og islam.
BEKENDELSER FRA EN KULTURKRISTEN MUSLIM er en skarp og personlig debatbog om de problemer, Naser Khader ser verdens muslimer stå over for - og om den inspiration, han mener, man kan finde i den kristne kultur. For Naser Khader er det nemlig kristendommens tale om næstekærlighed, fri vilje, tro og tvivl, der danner grundlag for det frie, demokratiske samfund, vi har i Danmark – og det kan islam lære meget af! Alt for mange muslimer er fanget i en misforstået og forstokket forståelse af deres egen religion til skade for dem selv og for verdenssamfundet. Der må en reformation til i islam - den er på vej, men det skal gå meget hurtigere, hvis det skal lykkes.
Naser Khader tidl. medl. af Folketinget, foredragsholder, debattør og forfatter til bl.a. "Ære og skam" og "khader.dk". Han er i dag Senior Fellow ved den amerikanske tænketank Hudson Institute og vært på programmet ”Arabiske stemmer” på DR P1.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Naser Khader
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 6
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 146 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 360 g
Udgivelsesdato: 24 Oct 2013
Oplagsdato: 10 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774671220

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Bekendelser fra en kulturkristen muslim Kristeligt Dagblads Forlag