Bananrepublik - Et kritisk portræt af Mellemamerika

Vis stort billede
Bananrepublik - Et kritisk portræt af Mellemamerika

228,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Bananrepublik. Et kritisk portræt af Mellemamerika er den første danske bog med reportager, interviews og billeder fra hele det spansktalende Mellemamerika - en region med danske interesser i form af handel, ulandshjælp og turisme.
Forfatterne Arne Simonsenog Christina Guldbrandthar boet fire år i Mellemamerika, hvorfra de har skrevet til flere medier.
Mellemamerika er kendt for borgerkrige, naturkatastrofer og politisk kaos. Bogen bryder det stereotype billede via et medrivende portræt af en verdensdel i voldsom forandring; kulturelt, socialt og økonomisk. Bananrepublik bygger på over 200 interviews og 100 farvefotos fra vidt forskellige miljøer. Læseren møder racister og krigsforbrydere, mayapræster og medicinmænd, filminstruktører og rockstjerner, rigmænd og toppolitikere og mange flere.
Bananrepubliksætter desuden kritisk fokus på Danmarks rolle og indsats i Mellemamerika. Dansk ulandshjælp har støttet regionen i over 25 år, og bogen sætter bistandens resultater, mål og dilemmaer til debat.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arne Simonsen / Christina Guldbrandt
Sideantal: 223
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Christina Guldbrandt, Arne Simonsen
Udgiver: Siesta
Bredde: 174 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 680 g
Udgivelsesdato: 02 May 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791822254

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Bananrepublik - Et kritisk portræt af Mellemamerika Siesta