Ældrestyrken - Om at blive og være gammel

Vis stort billede
Ældrestyrken - Om at blive og være gammel

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En antologi med 30 bidrag skrevet af 30 personer af begge køn i alderen fra 72 til 93. En blomstrende buket bestående af kloge og personlige beretninger der tilsammen danner et mangfoldigt billede og besvarer en række spørgsmål om hvordan det er at blive og være gammel: Hvilke strategier bruger den enkelte for ikke at synke hen i gammelkone- eller gammelmandsdepression? Og hvordan er det at se tilbage på sit liv velvidende at størstedelen af det allerede er levet?

De 30 bidrag er fulde af livsglæde saft kraft og refleksionslyst - foruden ind imellem nogle velvalgte knubbede ord og knurrende bemærkninger til tingenes tilstand. For én ting går igen hos mange af bogens skribenter: En af gaverne ved at være blevet ældre er modet til at sige sin ærlige mening - og at stå ved den. Som der står i redaktørernes forord: "Vi ønsker at denne lille bog kunne inspirere til at gennemleve aldringen med livsmod kærlighed tilgivelse - og aldrig fortryde noget der fremkalder en god latter." Med andre ord: En bog fuld af håb for den personlige fremtid!

Bidrag fra blandt andre:
Adrian Bentzon Bent Eikard Bent Helweg Claesson Dorrit Willumsen Emilie Melchior Frederik Dessau Gideon Zlotnik Gunvor Bjerre Henning Carlsen Holger Kallehauge Jesper Neergaard Jytte Kynde Sørensen Knud Sørensen Maria Marcus Mogens A. Lund Palle Fogtdal Per Winkel Peter Pruzan Richard Oestermann Sten Hegeler Susanne Groth Tage Voss. Bogen er redigeret af Bent Eikard og Bent Helweg Claesson.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bent Eikard / En antologi redigeret af Bent H. Claësson
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 143 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 398 g
Udgivelsesdato: 14 Nov 2012
Oplagsdato: 14 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735781

Sprog

Dansk

Ældrestyrken - Om at blive og være gammel Tiderne Skifter