Pæne piger kommer i himlen - kloge kvinder vælger selv

Vis stort billede
Pæne piger kommer i himlen - kloge kvinder vælger selv

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Hvorfor sætter kvinder stadig karrieren på vågeblus, når de får børn? Bliver de holdt tilbage af mændene, eller holder de sig selv tilbage? Det er yt at tale om ligestilling. Vi orker ikke at høre mere om det! Lovgivningen er på plads, og vi kvinder har alle muligheder. Eller har vi?
Bogen er fyldt med interview med mænd og kvinder, der ved, hvad det vil sige at være kvinde i en verden af benhårde og ofte modsatrettede krav om succes.
Hvorfor mener Anne Dorte Michelsen, at vi stadig venter på far? Kan vi bruge det til noget, når Asger Aamund siger, at kvinderne skal komme ind i kampen? Har Nina Smith fat i den lange ende, når hun proklamerer, at ligestillingen går baglæns? Og hvad mener Lise Nørgaard med, at vi skal blive direktør i vores eget liv?
Bogen bugner af guldkorn om kvinder, karriere og familieliv, og den henvender sig til alle, der har mod på at tage pulsen på kvinders muligheder i dagens Danmark.
Anita Mac er lektor på RUC. Anne-Mette Michaelsen er direktør i Powerkvinderne. Interview med: Anne Dorte Michelsen, Sanne Neergaard, Lise Nørgaard, Asger Aamund, Nina Smith, Lars Einar Engström, Eva Boxenbaum, Sys Bjerre, Joan Ørting og Lone Kühlmann. Med bogen ønsker Anita og Anne-Mette at puste liv i debatten om, hvor ligestillingen er henne i dag, både derude i samfundets ideer om barsel og bestyrelsesposter og derinde, hvor trangen til at tage sig af hjemmet og kærligheden bor.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne-Mette Michaelsen / Anita Mac
Sideantal: 205
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 180 mm
Højde: 253 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 691 g
Udgivelsesdato: 29 Aug 2011
Oplagsdato: 29 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778879936

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Pæne piger kommer i himlen - kloge kvinder vælger selv Frydenlund