Omsorg gør det ikke alene

Vis stort billede
Omsorg gør det ikke alene

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

>>Hvor er det synd<<. En bemærkning man ofte hører, når det handler om mennesker, der har psykiske og sociale udfordringer. Men det, der er synd, er lige præcis den omklamrende holdning, der alt for ofte fratager psykisk udsatte deres initiativ og lyst til selv at være herre over eget liv.

I 1985 etablerede Grete Mikkelsen bostedet Granhøjen, der i dag favner 120 beboere, som kæmper med både misbrug, sociale og psykiske problemer. I 30 år har hun som leder og stifter af flere socialøkonomiske virksomheder og behandlingssteder været pioner i socialsektoren.

I Omsorg gør det ikke alene giver Grete Mikkelsen sit bud på, hvordan vi kan skabe beskæftigelse og behandling, der bygger på ligeværd, samarbejde og fællesskab. Der er brug for, at vi som samfund forholderos kritisk til den omsorgskultur, som dominerer store dele af socialsektoren i dag. Vi skal samarbejde med borgerne og få dem tilbage i fællesskabet frem for at leve livet for dem.

I Omsorg gør det ikke alene møder vi desuden en række beboere fra Granhøjen, der fortæller deres historie, og om hvordan de arbejder med at vende tilbage til et selvstændigt liv med mening.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Grete Mikkelsen
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sille Jensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Uffe Weng
Udgiver: Forlaget Indblik
Bredde: 150 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 240 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2015
Oplagsdato: 31 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793068674

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Omsorg gør det ikke alene Forlaget Indblik