Nutidens Muslim - Nutidens muslim skal tilpasse sig vestlige værdier

Vis stort billede
Nutidens Muslim - Nutidens muslim skal tilpasse sig vestlige værdier

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Under sine rejser til 111 lande har Cherif El-Ayouty besøgt de fleste islamiske stater og nærlæst Koranen og en lang række islamiske skrifter. Her kom civilingeniøren, forfatteren og debattøren frem til, at de hellige skrifter bliver misbrugt på det groveste af islamiske religiøse fundamentalister, der tager 1,4 milliarder troende muslimer som gidsel i deres utopiske drøm om, at islam som religion skal overtage hele verden.

Cherif El-Ayouty har grundlagt bevægelsen ’Nutidens Muslim’ for at skabe en ramme til at diskutere de forandringer, han mener er nødvendige for at skabe og sikre en bedre fremtid for den enkelte muslim i Vesten og for islam som religion.

Bogen er både et barskt og ligefremt opgør med de totalitære træk hos en række religiøse og politiske ledere inden for islam, og en vejledning med gode råd om daglige leveregler for muslimske trosfæller i Vesten i håbet om, at det kan skabe bedre vilkår og større frihed samt livsglæde for dem.

Bogen kan også med stort udbytte læses af ikke-muslimer i Vesten, der ønsker at få et nemt indblik i de religiøse og kulturelle konflikter inden for det muslimske samfund, og som ønsker at finde argumenter til debatten om, hvordan islamisk fundamentalisme bekæmpes, så vi sammen kan skabe en fredelig fremtid.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Cherif El-Aoyuty
Sideantal: 190
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Michael Foshammer
Omslagsgrafiker: Michael Foshammer
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Prudentia
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 273 g
Udgivelsesdato: 31 Aug 2009
Oplagsdato: 31 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790827250

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Nutidens Muslim - Nutidens muslim skal tilpasse sig vestlige værdier Prudentia