Modstillinger i organisations- og ledelsesteori

Vis stort billede
Modstillinger i organisations- og ledelsesteori

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Der findes et utal af teorier og modeller inden for fagdisciplinerne organisation og ledelse. Men hvornår og hvordan bruger man de forskellige teoriretninger i arbejdet med organisations- og ledelsesstudier? Denne bog foreslår en proces, hvor man arbejder med organisations- og ledelsesteoretiske modstillinger. En teoretisk modstilling er en slags sort-hvid dialog, hvor man opstiller (mindst) to forskellige udsagn, definitioner, perspektiver eller metaforer som afsæt for at forstå, diskutere og intervenere i en konkret situation eller problemstilling. Forfatternes ambition er, gennem de opstillede sæt af modstillinger, at gøre læseren i stand til at tænke i og arbejde ud fra en forenklet flerdimensionel synsvinkel – modstillingen. I bogen behandles teorier inden for strategi, organisationsstruktur og -design, ledelse, motivation, beslutningsprocesser m.m.

I denne 3. udgave har vi opdateret bogen fagligt og formidlingsmæssigt og dermed gjort den tilgængelig for nye læsere inden for organisations- og ledelsesteori. Tre nye kapitler er tilføjet: et om organisering og omgivelser, et om organisationsudvikling og endelig et om entreprenøriel ledelse

Modstillinger i organisations- og ledelsesteori henvender sig til studerende på videregående uddannelser, herunder diplom- og bachelorniveau, men den er også relevant for praktikere, der søger inspiration i deres daglige arbejde som leder eller medarbejder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: James Høpner / Martin Senderovitz / Henrik Bendixen Sørensen / M.Fl
Sideantal: 235
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sanne Lund Jensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 172 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 458 g
Udgivelsesdato: 24 May 2016
Oplagsdato: 24 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741257921

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Modstillinger i organisations- og ledelsesteori Hansreitzels