Modstillinger i organisations- og ledelsesteori

Vis stort billede Tilføj
Modstillinger i organisations- og ledelsesteori

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der findes et utal af teorier og modeller inden for fagdisciplinerne organisation og ledelse. Men hvornår og hvordan bruger man de forskellige teoriretninger i arbejdet med organisations- og ledelsesstudier?

Denne bog foreslår en proces, hvor man arbejder med organisations- og ledelsesteoretiske modstillinger. En teoretisk modstilling er en slags sort-hvid dialog, hvor man opstiller (mindst) to forskellige udsagn, definitioner, perspektiver eller metaforer som afsæt for at forstå, diskutere og intervenere i en konkret situation eller problemstilling. Forfatternes ambition er, gennem de opstillede sæt af modstillinger, at gøre læseren i stand til at tænke i og arbejde ud fra en forenklet flerdimensionel synsvinkel - modstillingen.

I bogen behandles teorier inden for strategi, organisationsstruktur og -design, ledelse, motivation, beslutningsprocesser m.m.Bogen er en revideret udgave, som er blevet opdateret fagligt og formidlingsmæssigt og dermed tilgængelig for nye læsere inden for organisations- og ledelsesteori.

Modstillinger i organisations- og ledelsesteori henvender sig til studerende på videregående uddannelser, herunder diplom- og bachelorniveau, men den er også relevant for praktikere, der søger inspiration i deres daglige arbejde som leder eller medarbejder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: James Høpner / Henrik Bendixen Sørensen / Torben Andersen / M.Fl
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sanne Lund Jensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 5
Udgave: 2
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 435 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2010
Oplagsdato: 22 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776758011

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Modstillinger i organisations- og ledelsesteori Hansreitzels