Metoder i statskundskab

Vis stort billede Tilføj
Metoder i statskundskab

510,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Som studerende og forsker i statskundskab er man interesseret i at opnå en systematisk forståelse af samfundsmæssige og politiske forhold. Nøglen er en metodisk stringent praksis. I enhver undersøgelse er det afgørende dels at vælge en metode, der passer til den pågældende problemstilling, dels overveje, hvilke forståelser og konklusioner den pågældende metode kan give anledning til.

Metoder i statskundskab, der her foreligger i en ny og udvidet udgave, er skrevet af førende eksperter på området og gennemgår statskundskabens mest centrale metoder i fire dele: - planlægning af undersøgelsen - indsamling og analyse af kvalitative data - indsamling og analyse af kvantitative data - fra analyse til færdigt produkt De forskellige metoder gennemgås med henvisning til konkrete studier, hvor de er blevet anvendt. Desuden diskuterer bogen, hvilke erkendelser metoderne kan give anledning til, og hvordan man bedst muligt formidler sine resultater.

Lotte Bøgh Andersen er professor mso ved Aarhus Universitet, Kasper Møller Hansen er professor ved Københavns Universitet, og Robert Klemmensen er lektor ved Syddansk Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lasse Lindekilde / Morten Brænder / Lotte Bøgh Andersen / M.Fl
Sideantal: 512
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 2
Tegnet af: Carl-H. K. Zakrisson
Fagredaktør: Lotte Bøgh Andersen,Kasper Møller Hansen,Robert Klemmensen
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 178 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 993 g
Serie: Samfundsvidenskabernes metoder
Udgivelsesdato: 14 Aug 2012
Oplagsdato: 14 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741256290

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk