Magt og modstand - En introduktion til Michael Hardt og Antonio Negris tænkning

Vis stort billede
Magt og modstand - En introduktion til Michael Hardt og Antonio Negris tænkning

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Denne bog er en kompakt indføring til Michael Hardt, Antonio Negri og deres tænkning. Bogen åbner dermed op for begreberne og teorierne bag visionerne.

Hardt og Negri skriver nytænkende om et globalt samfund præget af krise og forandring. Forfatterne til denne bog zoomer ind på Hardt og Negri efter brugbare tilgange til svære udfordringer.

De to tænkeres værker har været debatteret – især på venstrefløjen – siden udgivelsen af bestselleren Empire i 2000. Mange venstreorienterede længes efter de gamle tider, hvor arbejderbevægelsen og den organiserede venstrefløj indtog en mere fremtrædende position i samfundsudviklingen, men Hardt og Negri afviser denne nostalgi og tilbageskuen.

De indentificerer derimod en række postive udviklingspotentialer i nutiden. Det er bl.a. derfor, de to forfattere er så omdiskuterede – og også derfor, at deres teorier kan bruges fremadrettet til en vej ud af krisen.

Peter Nielsen er lektor på Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitet. Pil Christensen er bachelor fra RUC i Socialvidenskab og Arbejdsslivsstudier. Hun er nu specialestuderende på Sociologi, Københavns Universitet og blogger på internetportalen Modkraft.dk. Lars Poulsen er cand.mag. i filosofi. Han er undervisningsassistent i videnskabsteori og etik på Syddansk Universitet og Københavns Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Poulsen / Pil Christensen / Peter Nielsen
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 132 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 236 g
Udgivelsesdato: 13 Dec 2012
Oplagsdato: 13 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180916

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Magt og modstand - En introduktion til Michael Hardt og Antonio Negris tænkning Frydenlund