Lykken under lup - en opdagelsesrejse i lykkeforskningens verden

Vis stort billede
Lykken under lup - en opdagelsesrejse i lykkeforskningens verden

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

FN og OECD arbejder med lykkebegrebet, regeringer gennemfører lykkemålinger og søger at øge lykkeniveauet blandt befolkningen, og virksomheder som Google ansætter Chief Happiness Officers. Danmark er et superbrand inden for lykke, men alligevel mangler der viden om lykkeforskningen i Danmark.

Lykken under lub er et bud på, hvordan man kan arbejde professionelt og seriøst med lykke og livskvalitet. Den fortæller, hvordan forestillingen om lykke har udviklet sig over tid, og hvad vi forstår ved lykke i dag. Og hvordan man arbejder videnskabeligt med lykke – hvad er det, de internationale lykkemålinger måler, når de siger, at Danmark er verdens lykkeligste land – og kan man være et lykkeligt land, når man har et højt forbrug af lykkepiller?

I denne bog fremlægges de mest interessante resultater, som lykkeforskningen er nået frem til: Hvad er det for mønstre, der danner sig, når vi ser på input fra millioner af mennesker hele verden? Hvad er fælles for de personer, der er lykkelige? Hvad er lykkens årsager og konsekvenser?

Meik Wiking er direktør for Institut for Lykkeforskning; en uafhængig tænketank, der fokuserer på trivsel, tilfredshed, lykke og livskvalitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Meik Wiking
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 128 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 217 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2016
Oplagsdato: 20 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771595079

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Lykken under lup - en opdagelsesrejse i lykkeforskningens verden People'Spress