Livet efter 11. september - 10 beretninger fra New York

Vis stort billede Tilføj
Livet efter 11. september - 10 beretninger fra New York

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Hvordan reagerer man som helt almindelig borger når et terrorangreb rammer ens by? Hvad går der igennem hovedet på én når hverdagens trivialiteter afløses af død og ødelæggelse for øjnene af én? Og hvordan kommer man videre efter sådan en oplevelse som menneske og som samfund?
Den 11. september 2001 rammer to amerikanske rutefly med sytten minutters mellemrum hver sit tvillingetårn i New York. Kort efter brager et fly ind i Pentagon i Washington D.C. mens et fjerde fly styrter ned på en mark i Pennsylvania. På få minutter erklæres USA i undtagelsestilstand.
I denne bog følger vi ti helt almindelige newyorkere på dagen for terrorangrebene og tiden der følger. Nogle befinder sig i begivenhedernes centrum andre længere væk. Nogle flygter over broerne til Brooklyn og Queens mens andre søger mod katastrofens midtpunkt eller bliver på Manhattan for at gøre hvad de kan for at hjælpe og være tæt på det hele. Nogle fremhæver frygten og vreden; andre fokuserer på fællesskabet og den samhørighed der opstår i byen i kølvandet på angrebene. Det er ti personlige beretninger fra den skelsættende dag i New York - men også overvejelser og eftertanker om livet efter 11. september.

Marianne Lentz(f. 1980) freelancejournalist og cand.mag. i medievidenskab var på studieophold i USA da terrorangrebene fandt sted. Livet efter 11. september er hendes første bogudgivelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marianne Lentz
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 420 g
Udgivelsesdato: 08 Sep 2011
Oplagsdato: 08 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734999

Sprog

Dansk

Livet efter 11. september - 10 beretninger fra New York Tiderne Skifter