Ledelse mellem ledelse - Mellemledelse i organisationer

Vis stort billede
Ledelse mellem ledelse - Mellemledelse i organisationer

281,25 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Denne bog handler om en bærende ledelsesfunktion i de fleste organisationer – mellemledelse.

Er mellemledelse noget særligt? Hvordan undgår man at komme på mellemhånd? Og er mellemledelse forbeholdt mellemledere?

Denne bog handler om en bærende ledelsesfunktion i de fleste organisationer – mellemledelse. Mellemledelse er ikke bare interessant for organisationers mellemledere men har stor betydning for organisationens samlede ledelseskraft. Mellemledelse udøves ikke kun af mellemledere - men mellemledere er som noget særligt henvist til at lede i de organisatoriske mellemrum: mellem ledelse og medarbejdere, mellem at lede og selv at blive ledet i den ledelse man indgår i.

Mellemledelse er i bevægelse. Moderne mellemledelse håndterer ikke blot driftsopgaver men bliver i stigende grad involveret i at lede den organisatoriske udvikling under den aktuelle foranderlighed – og synes at skulle garantere begge dele.

På denne måde bringes mellemledelse ind i alle vigtige ledelsesforhold, og det bliver derfor afgørende at forstå de særlige betingelser for ledelse i de organisatoriske mellemrum.

Bogen viser hvordan mellemledelse må kvalificere sit mellemledelsesrum og hvordan mellemledelse må vinde sig selv som ledelse relationelt – gennem kommunikation der skaber gunstige positioner for at lede i mellemrummene.

Bogen har sit afsæt i en gruppe lederes udvikling af deres mellemledelsesfunktion som 'den organisationsinterne toer'. Udviklingsprojektet skærper hos lederne opmærksomheden på hvordan de kan håndtere både dilemmaer og muligheder i mellemledelse – og især giver projektet anledning til at tydeliggøre hvordan mellemledelse frembringes som en kraftfuld del af den samlede ledelse.

Ledelse mellem ledelse – i organisationer er interessant læsning for mellemledere og for dem der skal lede i den organisatoriske mellemledelse i skoler, institutioner, afdelinger og andre enheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgit Ryberg / Søren Willert / Annemette Digmann / M.Fl
Sideantal: 163
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 333 g
Udgivelsesdato: 21 Dec 2015
Oplagsdato: 21 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761683151

Sprog

Dansk

Ledelse mellem ledelse - Mellemledelse i organisationer Hansreitzels