Ledelse i perspektiv II - - fra lukkede til åbne organisationer

Vis stort billede
Ledelse i perspektiv II - - fra lukkede til åbne organisationer

325,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Organisationer var tidligere relativt små enheder med veldefinerede grænser til omverdenen. Men de bliver stadig større og med grænser, der via netværk flyder ud i forhold til det omgivende samfund.

Hvor det tidligere handlede om at placere organisationen strategisk i en ”fjendtlig” omverden, handler ledelsesopgaven nu om at holde sammen på organisationen, der bliver løsere koblet internt og fastere koblet til omverdenen.

Bogen belyser organisatorisk ledelse på tværs af interne og eksterne skel, og fokus er på så vigtige emner som ledelse af beslutningsprocesser, kulturel forandring, strategiudvikling, kompetenceudvikling og lærings- og forandringsprocesser.

I denne nye udgave er væsentlige temaer for den strategiske og kulturelle ledelse blevet opdateret, ligesom der i starten af bogen er en omfattende indføring i videnskabsteoretiske og samfundsteoretiske problemstillinger, der præger ledelses- og organisationsudviklingen i disse år.

Målgruppen er studerende på diplomledelse, universiteter og handelshøjskoler samt ledere i almindelighed, der ønsker et grundigt indblik i ledelsesopgaverne og -udfordringerne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Preben Moeslund
Sideantal: 248
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 156 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 478 g
Udgivelsesdato: 07 Apr 2016
Oplagsdato: 07 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741264516

Sprog

Dansk

Ledelse i perspektiv II - - fra lukkede til åbne organisationer Hansreitzels