Læring unplugged - en case om arbejdet med kvalitet og dokumentation i en ngo

Vis stort billede
Læring unplugged - en case om arbejdet med kvalitet og dokumentation i en ngo

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Bogen fortæller om arbejdet med kvalitet og dokumentation i Blå Kors Danmark. Den giver perspektiver og konkrete erfaringer videre, som kan inspirere andre organisationer, der møder samme krav om kvalitetssikring, udvikling m.v.

Forfatterne debatterer og sætter spørgsmålstegn ved de forudsætninger, der skal være til stede, for at øget dokumentation også skaber værdi, og hvad der afgør, om sådanne krav bliver godt modtaget af medarbejderne.
Ngo'er, der udfører socialt arbejde, mødes i stigende grad med krav om udvikling, kvalitetssikring og dokumentation af, at de rent faktisk gør en forskel.
Blå Kors Danmark er en kirkelig, social organisation, der tilbyder støtte, rådgivning og behandling til alkoholafhængige og deres familier. Med udgangspunkt i erfaringerne fra organisationens forskningsafdeling for dokumentation, forskning og innovation, diskuteres og evalueres effekten af organisationens målrettede udviklingsfokus. Med andre ord: Virker det, vi laver, efter hensigten? Hvilke redskaber måler bedst værdien af arbejdet? Og hvordan påvirker dette fokus organisationens selvforståelse?
Læring handler om udvikling på baggrund af viden og indsigter – og det er denne bog et glimrende eksempel på og inspiration til.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 130
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 160 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 379 g
Udgivelsesdato: 29 Jun 2012
Oplagsdato: 29 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180817

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Læring unplugged - en case om arbejdet med kvalitet og dokumentation i en ngo Frydenlund