Kommunikationsteori - en grundbog

Vis stort billede
Kommunikationsteori - en grundbog

540,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den kommunikative arena er betragtelig – grænsende til det uoverskuelige! Kommunikation er et omfattende og indholdsrigt begreb, og litteraturstudier illustrerer mangfoldigheden, men også, at der ikke eksisterer nogen altomfattende supermodel, der alene kan indfange området. Kommunikationsteori – en grundbog giver en første indføring til et kolossalt stort og meget vanskeligt afgrænseligt område. Denne grundbog behandler på forskellige måder kommunikation mellem aktører i forskellige perspektiver. I overskuelig form præsenteres såvel de forskellige teoretiske som videnskabelige retninger i relation til kommunikation, ligesom en lang række begreber præsenteres, defineres og diskuteres i bogen. Kommunikationsteori kan også anvendes som et opslagsværk; noget man læser i, når man har behov for et hurtigt overblik på et specifikt emneområde for siden at gå videre i originallitteraturen.

I denne reviderede 2. udgave er de tidligere kapitler blevet opdaterede og der er nye kapitler om retorik og strategisk ledelseskommunikation.

Kommunikationsteori – en grundbog kan anvendes på forskellige uddannelser og i flere sammenhænge i et studium. Den er ikke specifikt bundet til noget fag eller nogen uddannelse. Bogen er bevidst tilrettelagt så almen og bred, at den kan bruges på de fleste uddannelser og kurser, hvori kommunikation indgår.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anders Bordum / Bodil Helder / Christian Kock / M.Fl
Sideantal: 592
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Tegnet af: Louise Perlmutter
Fagredaktør: Jørn Helder,Jens Lautrup Nørgaard,Torbjörn Bredenlöw
Udgiver: Hansreitzels
Udgivelsesdato: 22 Jun 2016
Oplagsdato: 22 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741261676

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Kommunikationsteori - en grundbog Hansreitzels