Kom godt i gang med ledelse

Vis stort billede Tilføj
Kom godt i gang med ledelse

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Som leder skal man arbejde med at opbygge eller blive bevidst om en række kompetencer. Man skal blandt andet kunne arbejde med kompleks problemløsning, være reflekterende, kunne anvende viden i praksis, have kompetence i at opbygge tillid og følgeskab, anvende magt og søge indflydelse.

Forskellige ledelsespositioner kalder på forskellige kompetencer, og som leder skal man være bevist om at kombinere ledelsesposition og kompetencer afhængig af situation og kontekst.

Denne bog er en solid introduktion til, hvad det indebærer at være leder. Den adresserer det kald eller den dybe overbevisning om at kunne gøre en forskel, som er det der driver eller fører mange ind i ledelse. Kom godt i gang med ledelse beskriver både eksistentielle, etiske og følelsesmæssige udfordringer en leder kan stå i.

Forfatterne giver et indblik i de mange positioner, man kommer til at stå i som leder og de teoretiske fundamenter, man kan stå på.

Bogen henvender sig til alle, der overvejer at blive ledere, og til nye ledere, der ønsker at blive introduceret til ledelse som profession, og ønsker ledelse som deres karrierevej.

Bogen henvender sig således både til nye og kommende praktikere – det kan være akademikere, professions- eller akademiuddannede.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kell Hartmann / Margrethe Gade
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Udgivelsesdato: 23 Aug 2016
Oplagsdato: 23 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741261607

Sprog

Dansk

Kom godt i gang med ledelse Hansreitzels