Klædt af på nettet - personlige fortællinger fra den virtuelle verdens gråzone

Vis stort billede
Klædt af på nettet - personlige fortællinger fra den virtuelle verdens gråzone

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ny bog går tæt på unges ubehagelige oplevelser på nettet - og kommer med gode råd til de unge og deres forældre.

Journalisten Morten Bang Larsen har i gennem et år været i kontakt med unge mennesker, der på egen krop har erfaret, hvordan det er at komme i kontakt med - og blive lokket af - de forkerte mennesker på det store internet.

I bogen Klædt af på nettet der er relevant læsning for de ældste folkeskoleelever, deres lærer og forældre, ja for alle med unge mennesker omkring sig, møder læseren de tre unge mennesker Lotte, Martin og Julie. De var helt unge, da de ramlede ind i voksne, som forsøgte at manipulere og lokke dem til at udføre seksuelle handlinger på nettet via et webkamera. Det lykkedes desværre i to af tilfældene. Alligevel har de haft modet til at stå frem med deres meget personlige fortællinger, så andre børn, unge og voksne kan lære af dem.

I samarbejde med Medierådet for Børn og Unge indeholder bogen konkrete råd til, hvordan man undgår 'grooming', som udnyttelsen hedder i fagsprog.

I bogen møder læseren også folkeskolelæreren Steffen Bech. Han var Lottes lærer på det tidspunkt, hvor hun blev udsat for overgreb på nettet. På baggrund af de erfaringer har han udarbejdet en lærervejledning og arbejdsspørgsmål og debatoplæg til eleverne. Dette materiale vil være frit tilgængeligt på forlagets hjemmeside.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Bang Larsen
Sideantal: 70
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine. I Samarbejde Med Medierådet For Børn Og Unge
Udgivelsesdato: 28 Feb 2011
Oplagsdato: 28 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770904384

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Klædt af på nettet - personlige fortællinger fra den virtuelle verdens gråzone Turbine. I Samarbejde Med Medierådet For Børn Og Unge