Jura for pædagoger

Reduced price!
Vis stort billede Tilføj
Jura for pædagoger

140,00 kr

-20%

175,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Jura for pædagoger er skrevet til undervisningen på pædagoguddannelsen, men omhandler juridiske emner, som er relevante, hvis man arbejder med børn, unge eller voksne med særlige behov, det være sig i dag- eller døgninstitution, i beskæftigelsestilbud, på bo-enheder og lignende.

Bogen indeholder mange praktiske eksempler taget fra den pædagogiske hverdag. Hensigten er at koble de juridiske regler til den pædagogiske praksis. Bogen er opbygget om følgende emner: retskilder, familieret, tværfagligt samarbejde, serviceloven i forhold til arbejdet med børn, unge og voksne med særlige behov og de erstatningsretlige regler for børn og ansatte inden for det pædagogiske felt.

Mary Stisen er uddannet pædagog, socionom og cand.jur. og har arbejdet inden for alle tre områder: som socialrådgiver med familiearbejdet som sit primære felt, hun har undervist i juridiske emner ved Den Sociale Højskole i Nuuk, og hun har på pædagoguddannelsen i Slagelse undervist i samfundsfaglige emner. Hun har desuden været tilknyttet Grønlands Selvstyre i forbindelse med udarbejdelsen af et kompendium for det sociale område og i forbindelse med en socialpolitisk redegørelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mary Stisen
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 136 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 193 g
Udgivelsesdato: 02 Oct 2011
Oplagsdato: 24 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741255477

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk