Iværksætterhåndbogen

Vis stort billede Tilføj
Iværksætterhåndbogen

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
NY UDGAVE ER UNDER FORBEREDELSE. VI FORVENTER AT KUNNE LEVERE I LØBET AF FORÅRET 2016

Der er stort fokus på iværksætteri i dag, og iværksættere bliver ofte omtalt som redningsplanke for et kriseramt Danmark. Samtidig findes der masser af stærke fordomme om iværksættere, og der fortælles mange historier om, hvad der kendetegner en RIGTIG iværksætter – både med en barsk ”røven på kogepladen”-retorik og med en virkelighedsfjern, lyserød beskrivelse af ”passiv indtægt”. Det kan være svært at identificere sig med den slags historier og rollemodeller, og derfor kan det virke vanskeligt og farligt at blive iværksætter.
Forfatterne ønsker at nuancere disse fordomme, og det gør de ved at dele deres egne erfaringer som selvstændige gennem mange år, samt erfaringer fra en række meget forskellige iværksættere. Med Iværksætterhåndbogen som arbejdsredskab er det muligt at gå fra potentiel iværksætter til rent faktisk at stifte egen virksomhed.
Forfattere: Hanne Wick (kommunikations- og iværksætterrådgiver) og Dorthe Klyvø (tekstforfatter, oversætter og bogredaktør). Links til relevante websites og værktøjer, samt skabeloner til download vil være at finde på bogens hjemmeside: www.ivaerksaetterhaandbogen.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne Wick / Dorthe Klyvø
Sideantal: 198
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 28 Aug 2014
Oplagsdato: 28 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417708

Sprog

Dansk