Inklusion - et socialpolitisk indspark

Vis stort billede
Inklusion - et socialpolitisk indspark

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Inklusion er kommet for at blive! Og netop derfor er der behov for socialpolitiske indspark fra de institutioner, virksomheder, forskere og enkeltpersoner, der rundt om i landet allerede står med unikke erfaringer – og perspektiver på – inklusion af svage, udsatte og marginaliserede grupper.
I bogen beskrives 16 innovative og vellykkede danske inklusionsprojekter. Tag med til Hertha Levefællesskab i Galten, besøg Danhostel i Faxe og fortsæt turen rundt til TV-Glad, Skovsgård Hotel, Side­gadeprojektet på Vesterbro og Bornholms Mosteri m.fl. – alle sammen vellykkede eksempler på hvordan, marginaliserede grupper er implementeret og inkluderet i arbejdslivet og samfundet.
Bogens 16 cases viser, at inklusion ikke nødvendigvis behøver være top-down-projekter igangsat af politikere, forskere og organisationer. Grupper, som i praksis har været opgivet af systemet, lykkes det nogle steder projekter, institutioner og enkeltpersoner at inkludere, så de atter får et socialt netværk, en meningsfyldt hverdag og et personligt ståsted i det danske samfund.Formålet med bogen er at give indsigt, skabe debat og inspirere. Det gør bogen via sine cases og ved at give ordet til de mennesker, der arbejder eller forsker i området.
Bogen afsluttes med en sammenfatning og en perspektivering som oplæg til videre debat og inspiration.
Den henvender sig til alle, der beskæftiger sig med og har interesse for inklusion.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lis Holm Petersen / Søren Hansen / Allan Elm (red.) / M.Fl
Sideantal: 364
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 172 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 924 g
Udgivelsesdato: 31 May 2014
Oplagsdato: 31 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771183399

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Inklusion - et socialpolitisk indspark Frydenlund