Inkasso

Vis stort billede
Inkasso

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mange privatpersoner oplever, at de ikke kan betale deres gæld, og at de hurtigt ender i en ond cirkel med brudte løfter, gebyrer, omkostninger og dermed en forhøjelse af gælden. Tilsvarende oplever mange virksomheder, at en eller flere kunder ikke betaler deres gæld.


I Inkasso kan begge sider – både de, der har penge til gode, og de, der skylder penge – hente gode råd om, hvad man skal gøre, for at gælden ikke løber løbsk, men bliver betalt.
Inkasso er således delt op i to hoveddele, hvor man bl.a. kan få svar på følgende spørgsmål: Hvordan forebygger man som virksomhed tab? Skal man benytte sig af en advokat, et inkassobureau eller noget helt tredje? Og hvordan kan man som skyldner minimere omkostningerne og sørge for, at man ikke havner i et skyldnerregister?
+ Både for privatpersoner og virksomheder + Gode råd om forebyggelse af tab + Alt om rykker- og inkassoprocedurer + Få styr på gælden og undgå skyldnerregistre
Brian Nygaard Oswald er advokat med speciale inden for inkasso.
Pressen skrev: >>Handy of lettilgængelig juridisk guide, der kommer forståeligt omkring alle aspekter af emnet inkasso.<< - Lektørudtalelse

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Brian Nygaard Oswald
Sideantal: 155
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 125 mm
Højde: 199 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 200 g
Serie: Ret & Rimeligt
Udgivelsesdato: 27 Sep 2009
Oplagsdato: 27 Sep 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776731298

Sprog

Dansk