Hvorfor hjælpe andre?

Vis stort billede Tilføj
Hvorfor hjælpe andre?

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Forhåbentlig kender du til at hjælpe andre med glæde. Det er helt almindeligt og ligetil at hjælpe eller give, når vi gør det på en måde, som vi er gode til, eller som vi har lyst eller mod til at kaste os ud i. Det giver mening og ingen frustrationer. Det kræver ingen forklaringer, og man behøver egentlig ikke at skrive bøger om det.

Kender du også til, at der kan opstå frustrationer i forbindelse med at hjælpe andre – både hos dig selv og hos den, du gerne vil hjælpe?

Hvorfor hjælpe andre?
henvender sig til enhver, som er optaget af at hjælpe, og som kender til at blive frustreret og skuffet i sine anstrengelser for at hjælpe andre bedst muligt. Det kender forfatteren selv. I denne bog deler hun ud af sin viden og sin erfaring i at håndtere de frustrationer, som kan opstå, når hjælpen ikke virker efter hensigten.

Bogen kan inspirere dig til at hjælpe uden frustration - og til at lade være uden dårlig samvittighed.

I denne bog er der ingen opskrifter eller nemme løsninger. Formålet med bogen er at støtte læseren gennem sine egne overvejelser om, hvordan hun eller han har det med at hjælpe.

Hvorfor hjælpe andre? er bygget op om forfatterens faglige viden og personlige erfaringer. Den er fuld af konkrete eksempler - og ikke mindst af spørgsmål, som læseren kan reflektere over og tage med sig.

Benedikte Exner
er sygeplejerske, psykoterapeut og konfliktmægler. Hun har arbejdet bredt inden for social- og sundhedsområdet som sygeplejerske, alkoholbehandler, leder, underviser og supervisor.

Benedikte Exner har tidligere skrevet bogen Omsorg for dig som arbejder med omsorg for andre , som udkom i 2011 på Dansk Psykologisk Forlag.

Se desuden benedikteexner.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Benedikte Exner
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Eget
Bredde: 134 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 342 g
Udgivelsesdato: 09 Oct 2014
Oplagsdato: 09 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793142442

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk