Han fik morderne til at tilstå

Vis stort billede
Han fik morderne til at tilstå

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En fortælling om kampen mellem det gode og det onde. Vi kommer ind i afhøringslokalet sammen med forbryderne og Tom Christensen, en af landets mest erfarne afhørere. Herfra skal vi forsøge at forstå, hvordan man får mennesker til at røbe deres allerinderste hemmeligheder og blive klogere på, hvad der adskiller en ikke-morder fra en morder.

Gennem 29 år på Rejseholdet har Tom Christensen fået mordere til at tilstå og røbe detaljer om de mest forfærdelige forbrydelser.

Ingen blandt Rejseholdets efterforskere har tilbragt så meget tid sammen med forbryderne, og nu fortæller han for første gang om sin drivkraft, sine utraditionelle arbejdsmetoder og erfaringer samt de moralske dilemmaer, han har stået over for i sin tid som afhøringsleder.

Tom Christensen løfter sløret for den psykologiske, tålmodighedskrævende og intense boksekamp, som finder sted i afhøringslokalet og giver et enestående indblik i det tillidsforhold, som opstår mellem afhører og den mistænkte, ligesom han fortæller om nødvendigheden af at lægge alle fordomme til side og finde ind til mennesket bag forbrydelsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tom Christensen
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 152 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 395 g
Udgivelsesdato: 09 Jun 2015
Oplagsdato: 09 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711466568

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Han fik morderne til at tilstå Lindhardt Og Ringhof