Generation kan selv

Vis stort billede
Generation kan selv

225,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Generation Kan Selv

En antologi

En gruppe nøje udvalgte unge af begge køn og fra forskellige steder i det danske politiske og kreative vækstlag har fået til opgave gennem tekst og billeder at forholde sig til deres egen generation: Hvem er vi hvordan er vi og hvad bliver vi til?

Det er blevet til antologien Generation Kan Selv som er skrevet af 18 bidragydere og illustreret af 20 unge billedkunstnere. Fælles for dem alle er trangen og driften til at flytte gøre røre udforske og blive ved som har bragt dem fra et udgangspunkt som lallende amatører uanset profession til hvor de er i dag i mange tilfælde helt udenom de traditionelle undervisningsinstitutioner og øvrige konventionelle hovedveje.

Gennem bogen kommer læseren ind på livet af de unge politikerspirer musikere radioværter designere m.fl. som i hver deres bidrag forholder sig til det at være en del af noget som endnu ikke er defineret en del af en generation der bl.a. kendetegnes ved at dens medlemmer netop ikke vil skæres over én kam.

Med hver deres individuelle fokusområder generelle betragtninger og filosofiske overvejelser over nutidens ungdom forholder de sig alle med spørgsmålet om hvad det vil sige og hvad det betyder for dem at høre til en generation og med hvad der driver dem inden for deres område.

.

Bogen spænder vidt og snakker frit fra leveren om alt fra pornoficeringen af samfundet den politiske situation og til oplevelsen af en frihed der kan føles overvældende. Samlet set tegnes konturerne af hvordan de unge op- og nybrydende kræfter oplever Danmark og verden lige nu hvordan den burde se ud og hvor den er på vej hen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Antologi
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 196 mm
Højde: 195 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 442 g
Udgivelsesdato: 27 May 2010
Oplagsdato: 27 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734005

Sprog

Dansk