Forstå regnskabet

Vis stort billede
Forstå regnskabet

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Alle har fra tid til anden brug for at skabe sig et overblik over deres privatøkonomi for at kunne lægge husholdningsbudget og planlægge ferier.
Vanskeligere bliver det, når man i sin boligforening, i sin lokale sportsklub eller måske som aktionær har brug for at gennemskue, hvordan en forenings eller en virksomheds økonomi hænger sammen. Så skal man pludselig sætte sig ind i reglerne for korrekt regnskabsaflæggelse og lære nye begreber som f.eks. resultatopgørelse, balance og bogføring.
Med en række overskuelige eksempler fra den virkelige verden gennemgår Forstå regnskabet i et ligetil og letforståeligt sprog bl.a. forskellige typer regnskaber, den såkaldte oplysningsforpligtelse og udfærdigelsen af et årsregnskab, så ingen behøver at føle sig sat af.

+ Illustrerende regneeksempler
+ Lær at gennemskue en virksomheds økonomi
+ Forklaring af basale begreber og regler
+ Forstå at tyde faresignalerne

Helle Lauritsen er cand.oecon. og sekretariatschef i Danske Invest. Tidligere beskæftigelse inden for Pensionssektoren, Asset Management, Børshandel og Finanstilsynet.
Pressen skrev:
>>overskuelig og letlæst [...] giver den ukyndige mulighed for at følge med, når der drøftes økonomi i fx foreninger, på arbejdspladsen og i mediernes mange indlæg om finanser og erhvervslivets resultater.<<
- Bibliotekernes lektørudtalelse

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Lauritsen
Sideantal: 155
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 197 g
Serie: Ret & Rimeligt
Udgivelsesdato: 04 May 2009
Oplagsdato: 04 May 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776731175

Sprog

Dansk