Forskningens Verden - Prydhave, Nyttehave, Vildnis

Vis stort billede Tilføj
Forskningens Verden - Prydhave, Nyttehave, Vildnis

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Forskningens verden kan sammenlignes med en have. En have som haver er flest. Med blomster og ukrudt, nogle dele mere vejplejede end andre. Forskningens Verdenhar som mål at give indsigt i denne spændende verden.
Forskningens Verdenhandler om al videnskab. Bogen giver en fuldstændig beskrivelse af forskningsverdenen og sætter spørgsmålstegn ved meget af det, som tages for givet af de fleste forskere. Det gælder blandt andet forskernes selvforståelse, forskningsfrihed og forskernes pligter, det økonomiske udbytte af forskning, forholdet mellem forskning og uddannelse, forskningens selvforvaltning og peer review. Samtidig er forskningens verden under stadig forandring. Forskningens verden er en del af samfundet, forskningen kan bruges og bliver brugt. Forskningens verden er en verden, som skal yde.
Bogen går i dybden og tager fat på de svære spørgsmål, som de fleste går udenom. Den er skrevet på et letlæst dansk. Den er nødvendig læsning for alle med ansvar for beslutninger i og om forskningen. I en tid, hvor forskningen er kommet højt på dagsordenen, er den vigtig for alle, som interesserer sig for forskningen, vil have at vide, hvad der foregår og vil følge med i og blande sig i diskussionen om forskningen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peder Olesen Larsen
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 165 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 840 g
Udgivelsesdato: 26 Aug 2003
Oplagsdato: 26 Aug 2003
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772889603

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Forskningens Verden - Prydhave, Nyttehave, Vildnis Aarhus Universitetsforlag