Om revolution

Vis stort billede
Om revolution

329,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hannah Arendt er en af den politiske idéhistories væsentligste tænkere, og hun har inspireret og provokeret flere generationer af læsere med sine tanker om frihed, vold, revolution, totalitarisme, moral og politik.
'Om revolution' er et af Arendts politiske hovedværker. Bogen er en samlet refleksion over forholdet mellem vold og handling, revolution og frihed, politik og privatliv, og den rummer en yderst tankevækkende fortolkning og sammenligning af den amerikanske revolution i 1776 og den franske i 1789. Samtidig udvider bogen vores forståelse af nutidens politik, frihedens vilkår, revolutioners formål og farer samt helt overordnet mennesket som et socialt væsen, der der udøver sin frihed i handling.
'Om revolution' ligger i krydsfeltet mellem en række discipliner: politik, historie, filosofi, sociologi og idéhistorie, og værket er blevet læst af såvel forskere som lægfolk med interesse for mange forskellige vidensfelter. Det er et utraditionelt og uregerligt skrift fyldt med skarpe analyser, spidse kommentarer, overraskende konklusioner og samtidsrelevante pointer.
Bogen er forsynet med efterskrift af Mikkel Thorup.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hannah / Arendt
Sideantal: 362
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originaltitel: On Revolution
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Joachim Wrang
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 157 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 657 g
Serie: Klims Kulturklassiker
Udgivelsesdato: 05 Jan 2012
Oplagsdato: 05 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779558854

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk