Mod til forandring - - om at stå i egen kraft og mestre Kreativ Disciplin

Vis stort billede
Mod til forandring - - om at stå i egen kraft og mestre Kreativ Disciplin

188,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det er min intention at denne bog inspirerer til at leve med Hjertemod og Kreativ Disciplin. Denne bog inviterer dig til at tage det fulde ansvar, for at skabe tryghed, glæde og fred i dig selv. - Hekla Hekla
Anmeldelse af Sara Skaarup, journalist og forfatter: "Hvordan guider vi os selv ind på et spor, hvor livet kan leves i tillid uden frygt?
"Mod til forandring" er en drejebog til at gøre sig fri af hæmmende overbevisninger skridt for skridt og tage ansvar for sit eget liv.
Hekla skriver fra hjertet og befriende blottet for falsk beskedenhed om rejsen fra offer til medskaber af livet - sit eget og i det hele taget. Bogen er én lang, frisættende opfordring til at vælge lyset. Med referencer til såvel Helligånd som lort fortæller forfatteren gennem eksempler fra sit eget liv om at gå i et med naturen, overkomme smerte og vælge glæden til som viljesakt. "Mod til forandring" er fuld af citater at støtte sig til og øvelser at udvikle sig ved, og bogen levner ingen tvivl om forfatterens budskab, at din lykke er dit ansvar alene.
En storstilet, kærlighedsfuld og provokerende bog fra et menneske, der har rejst meget langt, og nu deler sin kraft ved at skrive om kunsten at træde i karakter som menneske."

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hekla Hekla
Sideantal: 188
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 279 g
Udgivelsesdato: 22 Oct 2012
Oplagsdato: 23 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771144659

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Mod til forandring - - om at stå i egen kraft og mestre Kreativ Disciplin Books On Demand