Mig og Søren - Søren Kierkegaard i kærlighed, sex og sjov

Vis stort billede
Mig og Søren - Søren Kierkegaard i kærlighed, sex og sjov

295,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

MIG OG SØREN er en primitiv, personlig og absolut uvidenskabelig fortælling om hvordan Søren Kierkegaards forfatterskab kan udleves i praksis - i hengivelse - til sex, til dans, til livet.
"Der er meget opmærksomhed omkring Søren Kierkegaards person og mængder af teoretisk forskning på imponerende højt abstraktions-niveau, men kun alt for lidt fokus på hvordan forfatterskabet kan udleves i praksis - i den enkelte læsers konkrete, fysiske dagligdag" mener Claus Damgaard, der med MIG OG SØREN giver en både fiktiv og stærkt personlig beretning om hvordan Søren Kierkegaards ord kan skabe mere leg og lidenskab i et ellers overciviliseret og forstandigt styret liv - særligt med fokus på sex, dans og parforhold.
For Søren Kierkegaard var det "den moderne Videnskabs eller egentlig den moderne Tids Vildfarelse og Forvirring" at der herskede en udbredt "Mangel paa Naivitet" eller som han også kalder det "Mangel paa Primitivitet". MIG OG SØREN vil gerne give læseren lyst til selv at eksperimentere med Søren Kierkegaards radikale virkemidler i sit eget liv - og måske igen og igen opleve på ny hvad det vil sige fuldt og helt at "leve som Menneske".

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Damgaard
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Enten-Eller.Dk
Bredde: 174 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 586 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2013
Oplagsdato: 20 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792974310

Sprog

Dansk

Mig og Søren - Søren Kierkegaard i kærlighed, sex og sjov Enten-Eller.Dk