Løgstrup & skolen

Vis stort billede Tilføj
Løgstrup & skolen

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

De tre forfattere har hver sin egen plads i bogens tre dele, der består af David Bugges fremstilling og udfoldelse af Løgstrups tanker, Bente Kasper Madsens refleksioner og case-baserede anvendelse af disse og til sidst selve det tekstlige grundlag i form af Løgstrups egne artikler. Tilsammen udgør delene en velstruktureret og særdeles tankevækkende perspektivdragning til tidens debat om folkeskolen i lyset af den aktuelle reform og til synet på læring, uddannelse og undervisning i det hele taget.
Få danske tænkere har øvet så stor indflydelse på vores skoletradition som K.E. Løgstrup. For længst er hans filosofi og hans begreber om bl.a. ’talens åbenhed’ og ’urørlighedszonen’ gået ind i den pædagogiske forskning og undervisning. Og fra et bredt spektrum af det politiske liv hører man jævnligt hans synspunkter inddraget i den løbende debat.

’Løgstrup & skolen’ er en grundbog om Løgstrups skolesyn. Løgstrup-forskeren David Bugge fører læseren omkring de vigtigste tanker – i et sprog, så både forskere, studerende og alment interesserede kan have glæde af bogen. Seminarielektor Bente Kasper Madsen knytter i et perspektiverende bidrag emnet til den seneste udvikling i skolen, og endelig rummer bogen tre af Løgstrups vigtigste tekster om skole og pædagogik.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: tekster af K.E. Løgstrup / David Bugge med bidrag af Bente Kasper Madsen
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 144 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 221 g
Serie: Løgstrup Biblioteket
Udgivelsesdato: 14 May 2014
Oplagsdato: 14 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771293722

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk