LIV. SYSTEM. HELHED - Det levende som system. En syntese

Vis stort billede Tilføj
LIV. SYSTEM. HELHED - Det levende som system. En syntese

398,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I denne bog tager Capra og Luisi et opgør med en af videnskabens grundantagelser – at verden er som én stor maskine, vi kan splitte i stumper og stykker. Siden den videnskabelige revolution, hvor denne mekanistiske verdens- og livsforståelse blev grundlagt, har vi forsømt at erkende livet på kloden som ét sammenvævet system.
Med det systemiske syn på liv følger en dyb økologisk bevidsthed og en sans for den fundamentale gensidige afhængighed, der er mellem alle fænomener i verden. Det gamle adskillelsesparadigme er ved at falde fra hinanden, og det giver håb om en ny og bedre fremtid.
Selvom bogen primært er skrevet til studerende, henvender den sig også til alle, der er interesseret i en forståelse af den nye systemiske livsopfattelse og dennes betydning for en bred række fagligheder – fra politik og filosofi til medicin, psykologi og biologi.
FRITJOF CAPRA er stifter af Center for Ecoliteracy i Berkeley, Californien. Han er fysiker og systemteoretiker og har beskæftiget sig med en systematisk undersøgelse af videnskabens filosofiske og sociale implikationer i de sidste 35 år.
PIER LUIGI LUISI er professor i biokemi ved universitetet i Rom. Han er kemiker og stod bag de interdisciplinære Cortona-uger, og han beskæftiger sig med eksperimentelle og filosofiske aspekter ved livets oprindelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pier Luigi Luisi / Fritjof Capra
Sideantal: 616
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louises Design
Forord af: Steen Hildebrandt
Originaltitel: The Systems View of Life. A Unifying Vision
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mindspace
Bredde: 175 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 1164 g
Udgivelsesdato: 18 Apr 2016
Oplagsdato: 18 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792542892

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

LIV. SYSTEM. HELHED - Det levende som system. En syntese Forlaget Mindspace