Kybalion

Vis stort billede
Kybalion

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Et studie om DEN HERMETISKE FILOSOFI
fra det gamle Egypten og Grækenland.
Et af de ældste og bedst hemmeligholdte visdomssystemer, som vor kultur kender navnet på, stammer fra den store indviede, Hermes Trismegistos , der levede og underviste i Egypten for flere tidsaldre siden. Ligeledes skal han ifølge traditionen være grundlægger af den esoteriske visdom, som han videregav til studerende fra hele verden. Læren måtte kun videregives mundtligt til mennesker, der ville være i stand til at forstå den. Op gennem tiderne har der altid været nogle få, der kendte og bevarede den hermetiske visdom og videregav den til de få, der var egnede til at modtage den.
I vor tid har forståelse og indsigt udviklet sig til et niveau, hvor tiden er inde til at åbenbare noget af den hemmelige lære. Det har givet tre unavngivne mennesker, der kalder sig “Tre Indviede” impuls til at skrive og udgive denne bog med titlen KYBALION. De tre forfattere fortæller om sig selv, at de er studerende af den kybeliske lærdom, og at de, skønt de har opnået titlen “indviet”, dog stadig er ydmyge disciple ved mesteren Hermes’ fødder. Deres formål med bogen er at give en elementær indføring i den hermetiske visdom, og det gør de først og fremmest ved at præsentere de såkaldte syv hermetiske principper, der er grundpiller i den hermetiske filosofi.
De syv principper er:
- princippet om mentalisme
- om korrespondens
- om vibration
- om polaritet
- om rytme
- om årsag og virkning
- og om de to køn
Disse syv principper bliver beskrevet og forklaret detaljeret i denne bog.
***
John Michael Greer (forfatter til "The New Encyclopedia of the Occult"): " Måske det mest betydningsfulde værk, der er udkommet på den amerikanske okkulte bogscene i det 20.århundrede ."

Flere detaljer

Mere info
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Ebba Larsen
Originaltitel: Kybalion
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Erik Ansvang
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lemuel Books
Bredde: 146 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 387 g
Udgivelsesdato: 17 Apr 2009
Oplagsdato: 17 Apr 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792500021

Sprog

Dansk