Kunsten at leve lykkeligt

Vis stort billede
Kunsten at leve lykkeligt

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bag alle Dalai Lamas metoder og teknikker findes et sæt grundlæggende trosforestillinger: en tro på alle menneskers fundamentale venlighed og godhed, en tro på mildhedens politik, og en følelse af fællesskab med alle levende væsner.

Hans tanker er ikke baseret på blind tro eller religiøse dogmer, men derimod på sunde ræsonnementer og direkte erfaring. Hans forståelse af menneskets sind og adfærd er grundet på et livslangt studium. Hans anskuelser er rodfæstet i en tradition, som daterer sig mere end 2500 år tilbage, men alligevel afstemt af sund fornuft og dyb indsigt i moderne problemer. Hans enestående position som verdensberømthed har givet ham mulighed for at rejse jorden rundt adskillige gange, konfrontere sig med mange forskellige kulturer og folk samt udveksle tanker med topvidenskabsmænd og religiøse og politiske le-dere. Resultatet heraf er en tilgang til menneskelige problemer, som på en gang er vis, optimistisk og realistisk.

I Kunsten at leve lykkeligt præsenteres Dalai Lamas synspunkter i en form, der henvender sig til et vestligt publikum. Howard C. Cutler har samlet lange uddrag fra Dalai Lamas offentlige undervisning og referater fra sine private samtaler med tibetanernes åndelige overhoved til en inspirerende bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dalai Lama
Sideantal: 291
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 4
Udgave: 2
Udgiver: Aschehoug
Bredde: 139 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 441 g
Udgivelsesdato: 09 Aug 2007
Oplagsdato: 31 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711313947

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk