Kradsuld - omkring de sidste spørgsmål - omkring de sidste spørgsmål

Vis stort billede
Kradsuld - omkring de sidste spørgsmål - omkring de sidste spørgsmål

710,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Verden behøver besinde sig, det enkelte menneske behøver det – jeg behøver det. For meget ødelægges, for lidt er vundet og kun for få. Man kan begynde nedefra – politisk, eller oppefra – spirituelt. Vi søger socialt troværdige rammer og personligt fæste – i henholdsvis den ydre og den indre virkelighed. Vi behøver stabilitet, troværdighed og fred til at være, det vi er.
Jeg begyndte nedefra sikkert og oppefra forsøgsvis. Med Det Absolutte SHOONYA i ryggen, kunne det skrøbelige forandres: Barnetro blev til den voksnes rejse på Den fjerde Vej, og endte i Vedanta. Det Umanifesterede kan dog ikke undvære Det Manifesterede, Noumenon ikke fænomener, noget katalyserende måtte derfor tage plads i den verden, Naturen råder over: Mennesket – men i overensstemmelse med overordnede moralske imperativer!
Prøv at investere al energi i efterprøvelse og formulering af en overbevisning alle kan godtage. Det selvindlysende gode skal styre verdens gang, vi ønsker ikke vold og krig skal beherske os.
At lære sig selv at kende er nødvendigt. Jeg har beskrevet mine forsøg ærligt med de evner jeg nu engang har eller mangler. Enhver bør gøre det samme. Jeg har endnu ikke skabt en sikker forbindelse mellem mennesket og dets ultimative ophav.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Flemming Le Fevre
Sideantal: 700
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 210 mm
Højde: 297 mm
Dybde: 47 mm
Vægt: 2267 g
Udgivelsesdato: 02 Dec 2015
Oplagsdato: 03 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771708356

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Kradsuld - omkring de sidste spørgsmål - omkring de sidste spørgsmål Books On Demand