Kompendium til K.E. Løgstrup: Den etiske fordring

Vis stort billede
Kompendium til K.E. Løgstrup: Den etiske fordring

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

K.E. Løgstrup var en stringent tænker, men ikke altid en lige stringent formidler af sin tænkning. Det gælder også i 'Den etiske fordring' fra 1956. Imidlertid er dette hovedværk i nyere dansk åndsliv af en sådan originalitet og aktualitet, at det indgår som pensum på flere uddannelsesinstitutioner og studeres flittigt på højskoler og i læsekredse. Og det er her erfaringen, at det ofte volder læseren vanskeligheder at danne sig et overblik over strukturen i bogen.
Det er baggrunden for dette kompendium, som udgør et supplement til 'Hinandens verden. Ledsager til K.E. Løgstrup: Den etiske fordring'. Mens 'Hinandens verden' i prosaform analyserer, diskuterer og perspektiverer selve bogens indhold og tankerækker, giver kompendiet i punktform en kort og præcis oversigt over hovedtankerne og argumentationsgangen i værket.
Kompendiet vil således kunne være en strukturerende hjælp ved førstegangslæsningen af 'Den etiske fordring', ligesom det vil kunne tjene som et tidsbesparende opslagsværk, hvis man som studerende eller underviser har brug for en hurtig repetition af større eller mindre dele af bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David Bugge
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 140 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 175 g
Serie: Løgstrupbiblioteket
Udgivelsesdato: 08 Dec 2011
Oplagsdato: 08 Dec 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771290356

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Kompendium til K.E. Løgstrup: Den etiske fordring Klim