Kierkegaards univers - en guide til geniet

Vis stort billede Tilføj
Kierkegaards univers - en guide til geniet

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

“Den bedste og lettest tilgængelige indføring på dansk i Kierkegaards univers”. Niels Jørgen Cappelørn, direktør, Søren Kierkegaard Forskningscenteret .

Med sine mange udgivelser, heriblandt Kierkegaards univers. En guide til geniet, har Sløk været en af de største bidragydere til udbredelsen af kristendommen og den europæiske dannelsestænkning. Kristeligt Dagblad.

I kraft af sin helt originale genialitet er Kierkegaards forfatterskab som et univers for sig. Man kan forsøge at trænge ind i det på mange måder og kan naturligvis også gøre det på egen hånd. Men når man kommer til et fremmed land, er det altid klogt i første omgang at søge hjælp hos en guide, der er bekendt både med vejnettet og seværdighederne, altså en slags orienterende introduktion, der kan lette den videre færd på egen hånd.

Det er i hvert fald det, denne bog ønsker at være. Den henvender sig derfor ikke til specialister, og selv om jeg naturligvis har skrevet den ud fra min personlige opfattelse af sagen, er det ikke dens ærinde at være indlæg i nogen debat. Den tilbyder sig derimod til alle, der gerne vil gøre et forsøg på at trænge ind i den kierkegaardske tankeverden; ud fra den indsigt, jeg mener at være nået frem til, tilbyder jeg den som en slags guide til det sære univers. Johannes Sløk, i bogens indledende kapitel

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johannes Sløk
Sideantal: 216
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardhardt Og Ringhof
Bredde: 136 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 403 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2013
Oplagsdato: 20 Jul 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711387924

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Kierkegaards univers - en guide til geniet Lindhardhardt Og Ringhof