Foucault

Vis stort billede
Foucault

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Michel Foucault står som en af det 20. århundredes mest betydningsfulde tænkere. Alligevel har danskerne måttet undvære en fyldestgørende og tilbundsgående oversigt over hans værk. Indtil nu. Tre af landets førende Foucault-forskere er gået sammen og har skrevet det hidtil bedste bud på den ultimative, danske Foucault-biografi.
Foucaults værk er ved første øjekast både flertydigt og komplekst. I Foucaultskaber forfatterne imidlertid et overblik over den franske tænkers samlede værk, som ikke før har gjort sig gældende i nogen dansk introduktion. Bogen giver et helhedsbillede af forfatterskabet og fokuserer på kontinuiteten i tænkningen.
Samtidig inddrager bogen nyt materiale: forfatterskabet læses i lyset af ukendte essays, artikler og interviews, som først udkom efter Foucaults død. Foucault er derfor ikke kun en grundig og detaljeret introduktion for nye læsere af Foucault. Den henvender sig også til kendere, fordi bogen giver indblik i nogle af forfatterskabets hidtil mere uudforskede sider.
Hermed ombryder og korrigerer bogen det billede, som den hidtidige reception har skitseret af forfatterskabet. Et nyt billede tegnes af Foucault. Der fokuseres ikke på perioder og brud mellem værkerne, men på fællesstrækkene imellem dem.
Sverre Raffnsøeer professor på Institut for ledelse, Politik og Filosofi på Copenhagen Business School og tilknyttet tidsskriftet Cultural Studies.
Marius Gudmand-Høyerer cand. mag. i filosofi og klassisk filologi og underviser ved Copenhagen Business School.
Morten Thaninger ph.d.-studerende med tilknytning til filosofi på Århus Universitet og Subjektivitetscenteret i København.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sverre Raffnsøe Marius Gudmand-Høyer Morten S. Thaning
Sideantal: 389
Sprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Samfundslitteratur
Bredde: 175 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 882 g
Udgivelsesdato: 31 Aug 2008
Oplagsdato: 31 Aug 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759312902

Sprog

Dansk