Den nye Videnskab

Vis stort billede
Den nye Videnskab

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Forlaget HELIKON hædret

For sine udgivelser af Giambattista Vico Den nye Videnskab , Niccolò Machiavelli Fyrsten og Niccolò Machiavelli Drøftelser af Livius er Forlaget HELIKON blevet tildelt:
Det Italienske Udenrigsministeriums oversætterpris 2005 på Euro 10.000,00.

"Offentliggørelsen på dansk af Den nye Videnskab , i den afsluttende og mest berømte version fra 1744, overrasker ikke den, der har holdt øje med den moderne succes for denne napolitanske filosof, hvis anerkendelse lige fra begyndelsen har været længe undervejs i den europæiske kultur. Interessen for Vico er voksende i næsten alle europæiske lande. Et fortjenstfuldt arbejde er blevet gennemført af Fritz Wolder, og uden tvivl et krævende arbejde, når man tager den berygtede kompleksitet i Vicos sprog i betragtning, alt andet end let læseligt, også for en moderne italiensk læser."

Dr. Silvia Caianiello, Centret for Vichianske Studier, Napoli

"Interessen for Vicos arbejder er nærmest eksploderet i de seneste årtier...det må siges, at bogen er en nærmest perfekt udgivelse...Der er... tale om en meget kompetent udgivelse af Vicos store værk, der som nævnt ikke er specielt tilgængeligt, men til gengæld er et meget vigtigt bekendtskab for alle dem, der er interesseret i politisk filosofi."

Lektor Niels Amstrup, Institut for Statskundskab ved Århus Universitet, skriver i sin anmeldelse i POLITICA (nr. 4, november 1997):

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Giambattista Vico
Sideantal: 408
Sprog: Dansk
Forord af: Fritz Wolder
Kommenteret af: 23169, Fritz Wolder
Originalsprog: Italiensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Fritz Wolder
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Helikon
Udgivelsesdato: 21 Aug 1997
Oplagsdato: 21 Aug 1997
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798635901

Sprog

Dansk