At være sig selv. - En introduktion til Søren Kierkegaards tænkning

Vis stort billede Tilføj
At være sig selv. - En introduktion til Søren Kierkegaards tænkning

128,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

At være sig selv er en introduktion til forfatterskabet af den danske teolog, filosof og forfatter Søren Kierkegaard (1813-1855). Bogen er til enhver, der har lyst til at stifte bekendtskab med Kierkegaards tænkning og værker uden nødvendigvis at vide noget om ham på forhånd. Den giver et bredt overblik over Kierkegaards forfatterskab, hvis den læses fra ende til anden, men da hvert kapitel behandler et bestemt tema, kan de enkelte kapitler også læses selvstændigt.

Kierkegaard er mere aktuel end nogensinde med hans tema om at træffe valg i en tid, hvor et hav af muligheder og manglende retningslinjer kan virke lammende. Hans beskrivelse af angst som et alment menneskeligt vilkår er evig gyldig, og hans leg med identiteter er som skræddersyet til vores Facebook-tid. Kierkegaards filosofi kan berige vores liv, og hans tanker bør være tilgængelige for alle, der har lyst til at sætte fokus på egen eksistens.

At være sig selv er skrevet af cand.mag. i idéhistorie og etnografi Lise Søelund, der i en årrække har afholdt foredrag og studiekredse om Kierkegaards tænkning, og hun har desuden et bredt forfatterskab bag sig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Søelund
Sideantal: 157
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Højers Forlag
Bredde: 144 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 263 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2013
Oplagsdato: 31 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792102232

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

At være sig selv. - En introduktion til Søren Kierkegaards tænkning Højers Forlag