Arbejdets filosofi

Vis stort billede
Arbejdets filosofi

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det moderne menneske har enorme forventninger til arbejdslivet. Det skal være sjovt, meningsfuldt og fyldt med skønne kolleger. Arbejdet er en stor del af identitetsskabelsen: Vi bruger vores arbejdsliv til at realisere os selv. Men hvad sker der, hvis arbejdslivet skuffer os? Og måske nok så vigtigt: Hvad sker der, når vore forventninger faktisk opfyldes? Er der så risiko for, at vi ignorerer alle de ting i livet, som er langt vigtigere end jobbet?
Filosoffen Lars Fr. H. Svendsen, kendt for bl.a. 'Kedsomhedens filosofi' og 'Ondskabens filosofi', giver i denne bog et overblik over klassiske og moderne arbejdsteorier, og undervejs strør han om sig med populærkulturelle henvisninger og fortæller åbent om sine egne joberfaringer fra rengøring over sportsjournalistik til kometkarrieren som filosofisk bestsellerforfatter. Vi hører om arbejde som kilde til alt fra dyb personlig tilfredsstillelse til total kedsomhed – og på rejsen fra Marx til McJobs er det ikke altid til at forudse, hvor det meningsfulde ligger gemt.
Svendsen maner til forsigtighed i forhold til at skrue forventningerne til arbejdet for højt op – men advarer samtidig mod forestillingen om lykke som frihed fra arbejde. Selv om vi af og til er trætte af at arbejde, ville mange formentlig blive desperate uden de rammer og det sociale netværk, som arbejdet bringer ind i vores liv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Frederik H. / Svendsen
Sideantal: 143
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originaltitel: Work
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Joachim Wrang
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 143 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 251 g
Udgivelsesdato: 24 Jun 2010
Oplagsdato: 24 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779557321

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk