Fake it - Din online identitet er guld værd. Sådan passer du på den.

Reduced price!
Vis stort billede
Fake it - Din online identitet er guld værd. Sådan passer du på den.

119,96 kr

-20%

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Personlige data er nutidens olie. Multinationale tech-virksomheder som Facebook, Google, Amazon og Microsoft kriges om at opbygge de største og mest detaljerede identitets-banker, som de kan kapitalisere på. Vi betaler prisen for de mange ‘gratis’ services.

Fake it beskriver de mange situationer i vores hverdag, hvor vi deler oplysninger om os selv med andre, hvad det kan have af konsekvenser, og hvad du selv kan gøre for at beskytte dig selv så vidt muligt. Bogen er med på arbejde, ud at forbruge og underholde, når vi kommunikerer, dater, dyrker motion, er på mobilen, er politisk aktive, dør eller ønsker at blive glemt, og endelig når vi opdrager børn. Alle kapitler har hands-on-værktøjer til, hvad man selv kan gøre for at beskytte sin digitale identitet og omdømme - og ikke mindst sine ungers.

Pernille Tranberg, f 1964, er journalist, forfatter og foredragsholder. Siden midt 1990erne har hun talt om samfundsforandringer i kølvandet på internettet og nu sociale medier. Hun har arbejdet som freelancejournalist i New York, været reporter på Dagbladet Politiken, chefredaktør på Forbrugerrådets blad TÆNK og redaktionel udviklingschef i Berlingske Media med fokus på sociale medier, digitale tendenser og forretningsmodeller.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pernille Tranberg / Steffan Heuer
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Berlingske Forlag
Bredde: 126 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 222 g
Udgivelsesdato: 29 Aug 2012
Oplagsdato: 29 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771089998

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Fake it - Din online identitet er guld værd. Sådan passer du på den. Berlingske Forlag