En bæredygtig økonomi - ... rentefrie lån og menneskelig trivsel

Vis stort billede Tilføj
En bæredygtig økonomi - ... rentefrie lån og menneskelig trivsel

159,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvorfor oplever moderne samfund økonomiske kriser som den nylige finanskrise? Hvad udløser dem, og er det muligt i stedet at skabe en bæredygtig økonomisk stuktur bygget på rentefrie lån, bæredygtig udvikling og menneskelig trivsel?

I En bæredygtig økonomi giver Steen Kyndesen svarene, og han viser, hvordan samfundet vil have gavn af en pengereform, hvor almindelig bankforretning bliver drevet non-profitabelt af en samfundsbank, der vil gøre det langt billigere for alle at låne penge. Det vil styrke danske virksomheders konkurrenceevne og gøre det lettere for iværksættere at starte egen virksomhed samt gøre det billigere at låne til boligen.

Dertil kommer, at de mange milliarder, der tilflyder finanssektorer – og skaber uligheder – i stedet vil komme låntagere og samfundet til gode. Penge, der kan bruges til at fremme menneskelig trivsel, livskvalitet, lighed og bæredygtige omstillingsaktiviteter.

Pengeskabelsen skal tjene os. Det skal være et middel til at skabe det samfund, vi ønsker os. Det sikrer vi ved at penge placeres i den reelle økonomi, det vil sige i produktion og i de private husholdninger frem for i spekulationsforretninger. Pengeskabelsen, og hermed økonomien, skal være et middel til at opnå det samfund, som vi ønsker at leve i.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steen Kyndesen
Sideantal: 139
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 154 mm
Højde: 170 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 184 g
Udgivelsesdato: 20 Aug 2014
Oplagsdato: 20 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793068698

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

En bæredygtig økonomi - ... rentefrie lån og menneskelig trivsel Skriveforlaget